Welkom bij de webshop van Israel producten Emmen. Laat u niet in de war brengen door de titel van de webshop: Yara's winkeltje. Yara is ons meervoudig gehandicapte dochtertje en de naam van deze webshop is Sandra een aantal jaren geleden begonnen om handgemaakte haarknipjes te verkopen. Zie ook het menu Yara's winkeltje. Maar nu is de collectie uitgebreid met de Israël producten! 


In deze webshop vind je producten uit Israël, die ik als consulente voor het Israël Centrum in Nijkerk verkoop. 

Afhaal in Emmen of Sleen (of bezorgen in deze regio, dat overleg ik met je in de mail). Wil je het buiten de regio laten bezorgen, maak dan € 6,75 extra voor verzendkosten over. Mochten de verzendkosten lager uitvallen, krijg je het verschil teruggestort. Ook kan het handig zijn om een consulent bij jou in de buurt te zoeken waar je kunt bestellen en afhalen. 

Ik heb een selectie van producten op voorraad, maar in deze webshop vind je nog veel meer artikelen. Deze kun je gewoon bestellen en dan kun je ze na enkele dagen afhalen of, in overleg, door ons laten bezorgen. 

Prijswijzigingen voorbehouden. De prijzen en kortingen in deze webshop zijn niet onze eigen prijzen en kortingen, maar van het Israël Centrum in Nijkerk. Natuurlijk houden we het goed in de gaten, maar er kan iets over het hoofd zijn gezien. 

Let op: soms is een artikel onverhoopt toch uitverkocht in Nijkerk, dan laat ik dit zsm weten zodat we misschien tot een andere aankoop kunnen komen. 

In de vitrinekasten in de Stadskerk Emmen, van Schaikweg 59, zie je een selectie van het aanbod. Loop binnen of maak een afspraak zodat ik zelf aanwezig ben om uitleg te geven of om direct je producten mee te kunnen geven. 

Vooraf betalen is voor mij het meest handig want dan hoef ik het bedrag niet voor te schieten. Ik wil je ook wel een Tikkie sturen. 

Tip: gebruik de zoekfunctie als je naar iets specifieks op zoek bent. Mis je iets of heb je een vraag over een product? Je mag me gerust bellen, mailen of appen op 0628318394.

Vergeet je niet aan te melden voor onze nieuwsbrief, zodat je direct van de laatste aanbiedingen en nieuwste producten op de hoogte bent. Ook zal ik workshops organiseren en wijnproeverijen. Dit kun je allemaal in de nieuwsbrief lezen, dus meld je aan!

Shalom, Sandra

P.S. Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram, met nieuws over producten en aanbiedingen, maar ook houd ik af en toe een leuke winactie. Dus volg de pagina's en maak kans!

           

© 2014 - 2021 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel