BEEINDIGING WEBSHOP

Helaas, ik heb per 1 december 2021 geen eigen Israël webshop meer, het is vrij tijdrovend om de aanbiedingen, prijswijzigingen en uitverkochte artikelen vanuit Nijkerk te verwerken.

Maar... ik blijf natuurlijk gewoon consulente en ik blijf uw bestellingen aannemen (regio Emmen/Sleen en omstreken). 

Per mail, telefoon/whatsapp 0628318394, via het contactformulier, persoonlijk bij mij in de Stadskerk Emmen of via de sociale kanalen. 

Waar kunt u nu de producten vinden?
Natuurlijk is er onze mooie catalogus en vaak ook een seizoensfolder. Deze stuur ik kosteloos naar u toe als u het contactformulier even invult.
Ook kunt u kijken op de webshop van het Israël Centrum te Nijkerk, www.israelwinkel.nl. LET OP! Bestel daar niet, maar noteer de productgegevens. 
De producten die ik zelf op voorraad heb, thuis of in de vitrinekasten in de Stadskerk, zijn hieronder te vinden. 

Hoe kunt u bestellen?
Nadat u de door u gewenste artikelen met bestelcodes heeft genoteerd, geeft u deze per mail of telefoon/whatsapp 0628318394 aan mij door of u zet uw bestelling even in het contactformulier.

Waarom niet bij de Israëlwinkel zélf bestellen?
Omdat u zo de verzendkosten bespaart.
U kunt uw bestelling gemakkelijk 
bij mij ophalen in Emmen of Sleen.
Wij bezorgen het zelfs - in overleg - bij u thuis, kosteloos.
Persoonlijk contact met uw eigen consulente.

Wat levert het mij als consulente op?
Consulente zijn is op vrijwillige basis. Wel krijg ik als consulente een soort van spaarpunten voor uw bestelling. Maar het belangrijkste wat het mij oplevert is de dankbaarheid en zegen voor het werk voor Israël, God's Heilige Land.    

Hoe kunt u  betalen?
Betaling kan door vooraf overmaken, u kunt betalen via een Tikkie die ik u toezend, of u kunt pinnen bij afhaal/bezorging. 

Maar u woont niet in de regio?
Woont u buiten de regio Zuidoost Drenthe wil ik u adviseren om een consulent bij u in de buurt te vinden, zie israelwinkel.nl/consulenten-overzicht. 

Wijn
Natuurlijk kunt u ook flessen wijn of druivensap bij mij bestellen, echter geldt een bestelminimum van 6 flessen i.v.m. verzending in een speciale doos. Toch kan het zo zijn dat ik zelf naar Nijkerk ga of dat meerdere mensen een wijn bestellen, dan kan uw bestelling van een paar flessen er gewoon bij. Dat laat ik per mail wel even weten. 

Shalom, Sandra

P.S. Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram, met nieuws over producten en aanbiedingen, maar ook houd ik af en toe een leuke winactie. Dus volg de pagina's en maak kans!

           

 

© 2014 - 2022 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel