Hallo, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in Yara's winkeltje! 

Hier vind je handgemaakte haarknipjes voor je lieve meid. Je vindt er de artikelen die ik op voorraad heb maar ook maak ik veel knipjes op verzoek. Passend bij een mooie outfit bijvoorbeeld! Of met een plaatje van je (klein)dochters' favoriete tekenfilm held of lievelingsdier! Mail gerust je wensen door. 

Deze webshop heet Yara's winkeltje. Yara is mijn eigen lieve meid van 12 jaar oud, geboren met het zeldzame Pallister Killian Syndroom waardoor ze meervoudig gehandicapt is. Ze is mijn inspiratie en zonneschijn. Isabel van 9 is mijn andere lieve meid, dol op haarknipjes en armbandjes. En dan is er lieve zoon Ramon van 16 jaar oud, hij is heel goed met zijn zusjes en een heerlijke vent.  

Van elke bestelling gaat 10% naar Stichting PKS Kids Nederland, een stichting voor het zeldzame syndroom dat Yara heeft. Van de verkochte Paracord armbanden gaat zelfs 100% naar deze stichting. 

NIEUW: met ingang van mei 2021 ben ik Israël consulente voor het Israël centrum in Nijkerk. Ik verkoop op vrijwillige basis prachtige producten uit Israël, die je kunt vinden in het menu. Deze producten zijn op afhaal in Emmen/Sleen, of bezorgen we in de regio. 

Sandra

© 2014 - 2021 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel