Hallo, wat leuk dat je een kijkje komt nemen in Yara's winkeltje! 

Hier vind je handgemaakte haarknipjes voor je lieve meid. Je vind er de artikelen die ik op voorraad heb maar ook maak ik veel knipjes op verzoek. Passend bij een mooie outfit bijvoorbeeld! Of met een plaatje van je (klein)dochters' favoriete tekenfilm held of lievelingsdier! Mail gerust je wensen door. Let op: Vanaf juni 2018 verkoop ik geen armbanden (behalve paracord) en kettingen meer. 

Deze webshop heet Yara's winkeltje. Yara is mijn eigen lieve meid van 11 jaar oud, geboren met het zeldzame Pallister Killian Syndroom waardoor ze meervoudig gehandicapt is. Ze is mijn inspiratie en zonneschijn. Isabel van 9 is mijn andere lieve meid, dol op haarknipjes en armbandjes. En dan is er lieve zoon Ramon van 15 jaar oud, hij is heel goed met zijn zusjes en een heerlijke vent.  

Van elke bestelling gaat 10% naar Stichting PKS Kids Nederland, een stichting voor het zeldzame syndroom dat Yara heeft. Van de verkochte Paracord armbanden gaat zelfs 100% naar deze stichting. Van de overige opbrengst sparen we voor aangepast speelgoed of andere items voor Yara. Het geld gaat naar een speciale rekening. Dat gaat natuurlijk niet zo hard maar toch hebben we met ander spaargeld erbij al mooie dingen kunnen kopen. Kijk maar eens bij het nieuws!
Dus niet alleen koop je voor jezelf of je dochter een mooie accessoire, je maakt er ook nog eens de kinderen van de stichting én onze Yara erg blij mee!

Wij zijn daarnaast blij met elke vorm van donatie; een item dat we online op Instagram en Facebook kunnen verloten, een tastbaar product als kleding (maat 152), discolampjes of babyspeelgoed of direct een bijdrage op Yara's spaarrekening NL92RABO3630595200 t.n.v. Y. Snippe in Sleen. 

Sandra

For foreign costumers: please mail me your order and I'll inform you on payment and shipment.

© 2014 - 2021 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel