• Je wilt een knipje bestellen maar je zoekt eigenlijk een andere kleurencombinatie?
  • Je hebt een knipje gezien in de webshop maar deze is uitverkocht?
  • Je wilt de applicatie liever op een alligator speldje?
  • Je zoekt een ander plaatje op de flatback (button)? 
  • Je wilt de naam van je dochter/kleindochter/vriendinnetje op een knipje?
  • Je wilt bijpassende knipjes en haaraccessoires bij de nieuwe outfits van je meid?
  • Je wilt een ander patroontje op het knipjesbord?

      


Dat kan allemaal geregeld worden! MAIL me voor je wensen. Via de mail regelen we ook de betaling. 

De prijs voor een haarknipje is € 2,25 per stuk. 
De prijs voor een haarknipje met naam is € 2,75 per stuk. 
De prijs voor overige accessoires is in overleg.
Een knipjesbord kost € 12,50.  
Bij een bulk bestelling maak ik er een mooi afgerond bedrag van. 

Houdt rekening met 5-7 werkdagen levertijd. 

Kijk hieronder voor enkele custom gemaakte bestellingen!


Hieronder vind je een greep uit de haaraccessoires en knipjesborden die ik reeds in opdracht, oftewel custom, heb gemaakt. Zo krijg je een idee wat mogelijk is. Heel veel dus! 


Voor de verjaardag van ons nichtje Rose (2 jaar) heb ik samen met mijn dochter Isabel een leuke set gemaakt, klikklakspeldjes én alligatorspeldjes. Op internationaal transport naar Australië, want daar woont ze :-) 


Op verzoek een felroze/denim haarknipje gemaakt dat moest passen bij een mooie outfit, dit geldt ook voor het zalm/antraciet knipje. Een sterrenknipje op basis van een haarknipje uit de webshop. En verder de wens om buttons te gebruiken van Elsa & Anna, een uiltje en Woezel & Pip. 

Het was weer helemaal gelukt en ze waren er blij mee!

 

 


Voor een lief klein meisje werd mij gevraagd om baby haarknipjes te maken. Nu zijn babyhaartjes vaak nogal glad en dun. Dus adviseerde ik om alligatorspeldjes te doen. Hier zitten tandjes aan die iets meer grip geven. En dan voor een klein hoofdje in de kleinste maat, 3 cm.

De bestelster kreeg de keuze uit vele flatbacks van hartjes en uiltjes en dit is het resultaat: 6 schattige knipjes! Ze vond ze geweldig. Helaas bleven ze alsnog wat uit de haartjes glijden maar ik gaf als tip om een klein rubberen haarelastiekje om het onderste knijpgedeelte van de alligatorspeld te doen, dat maakt het speldje nog iets stroever. Ze was blij met de tip! Emma was al schattig maar met haarspeldjes ziet ze er nóg schattiger uit!

 

 


Onze Isabel vind Shimmer and Shine echt geweldig. Ze was dan ook blij verrast toen ze deze knipjes kreeg. Tekenfilmfiguren, dieren, K3, Bumba, Nijntje, Woezel & Pip, het Zandkasteel... noem het maar en er is een flatback van te verkrijgen. Als je zo'n knipje bestelt; ik stuur je een overzicht met de plaatjes zodat je een keuze kunt maken. 

 

 

 

 


Toen twee paardenknipjes werden besteld ging het eventjes mis. 1 knipje had ik niet meer op voorraad. Deze hing bij de kapsalon maar was zojuist verkocht! Ik bood andere knipjes aan om uit te kiezen en de bestelster mocht een gratis knipje met naam uitzoeken. Zo werd Emma zomaar verwend met drie paardenknipjes! Ze waren blij met deze klantenservice. 

 

 


Voor Yinthe had haar moeder een heleboel alligatorknipjes in gedachten. Om een hele tijd mee vooruit te kunnen! Een aantal mocht ik maken in een bepaalde kleurstelling, de Hello Kitty en Minnie Mouse had ze uitgezocht vanaf een overzichtje van plaatjes die ik had gestuurd. Met deze megavoorraad hoeven ze voorlopig niet te zoeken naar knipjes! Ze vonden ze fantastisch!

 

 

 

 


Vanaf een overzicht met plaatjes van Nijntje zocht de bestelster de flatback van Nijntje met de ballon uit. De Woezel & Pip had ze hier op de webshop al gespot. Voeg daaraan toe een setje vlinderknipjes, de minispeldjes uit de koopjeshoek en dan nog een naamarmbandje erbij, en de bestelling was weer zeer geslaagd!

 

 


De kleine madam van de besteller houdt van bling-bling. Dat kon gerealiseerd worden natuurlijk! 

 

 

 

 


Moeder had een leuke wens; passende accessoires bij de nieuwe zomerse outfits.
Brendy stond er prachtig op, elke outfit weer.

Hoe leuk is dat?!

 

 

 

 

 


Ook deze outfits werden helemaal compleet gemaakt met passende haarknipjes. Dit vind ik geweldig om te doen!

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2022 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel