Wie ben ik?

Ik ben Sandra, ik ben getrouwd met Eric en ben moeder van 3 geweldige kinderen, waaronder een meervoudig gehandicapt meisje van 12 jaar oud, Yara. Toen zij werd geboren ben ik gestopt met werken om er volledig voor haar te kunnen zijn. Ze heeft een grote broer van 16 jaar oud, Ramon en een klein zusje van 9 jaar oud, Isabel. Zo hebben wij een heerlijk rijk gezin samen en we genieten elke dag! 

Het is een intensief leventje dat veel in het teken staat van Yara.  
Om toch iets voor mezelf te hebben ben ik gestart met haarknipjes maken. En ik heb ontdekt dat ik dat super vind om te doen! 

Het geeft mij afleiding, ontspanning maar ook trots dat er zulke mooie creaties uit mijn handen voortkomen. 

Winkeltje

Deze hobby geeft mij ook de gelegenheid om mijn gemaakte stukken te verkopen. En dat doe ik graag om Stichting PKS Kids Nederland te steunen. PKS staat voor Pallister Killian Syndroom, het zeldzame syndroom dat onze Yara heeft. Van elke bestelling gaat 10% naar deze stichting. Het overige deel besteden we aan aangepast speelgoed voor Yara. 
Van de paracord armbanden gaat zelfs 100% naar stichting PKS Kids Nederland. Deze stichting biedt ondersteuning, informatie, herkenning en ontmoeting aan de, voor zover bekend, 20 kinderen in Nederland met dit zeldzame syndroom, en hun families. Lees meer op de website.  

Israël Producten

In mei 2021 ben in consulente voor het Israël Producten Centrum in Nijkerk. Mijn eigen "winkel" heet Israël producten Emmen. Emmen, omdat Stadskerk Emmen, van Schaikweg 59 (voormalig Fletcher gebouw),  mijn uitvalsbasis is en daar een selectie van Israël producten staat uitgestald in vitrinekasten. Ik zal er ook regelmatig te vinden zijn om uitleg en advies te geven, bestellingen op te nemen en af te geven, en om rechtstreeks uit de vitrinekasten te verkopen. 


Veel shopplezier!

Shalom, Sandra

© 2014 - 2022 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel