Wie ben ik?

Ik ben Sandra, ik ben getrouwd met Eric en ben moeder van 3 geweldige kinderen, waaronder een meervoudig gehandicapt meisje van 10 jaar oud, Yara. Toen zij werd geboren ben ik gestopt met werken om er volledig voor haar te kunnen zijn. Ze heeft een grote broer van 14 jaar oud, Ramon en een klein zusje van 7 jaar oud, Isabel. Zo hebben wij een heerlijk rijk gezin samen en we genieten elke dag! 

Het is een intensief leventje dat veel in het teken staat van Yara.  
Om toch iets voor mezelf te hebben ben ik gestart met haarknipjes maken. En ik heb ontdekt dat ik dat super vind om te doen! 

Het geeft mij afleiding, ontspanning maar ook trots dat er zulke mooie creaties uit mijn handen voortkomen. 

Winkeltje

Deze hobby geeft mij ook de gelegenheid om mijn gemaakte stukken te verkopen. En dat doe ik graag om Stichting PKS Kids Nederland te steunen. PKS staat voor Pallister Killian Syndroom, het zeldzame syndroom dat onze Yara heeft. Van elke bestelling gaat 10% naar deze stichting. Het overige bedrag is bestemd voor Yara. Om snoezelspulletjes te kopen, haar kamertje mooi in te richten, aangepaste kleding te bestellen, speciaal spelmateriaal aan te schaffen en alles wat nog meer nodig is en leuk is voor haar. Daarom heet deze webwinkel ook "Yara's winkeltje". Mochten we een mooi item hebben aangeschaft laat ik dat weten op deze website zodat je kunt zien hoe Yara zelf van de resultaten van dit winkeltje kan genieten. 

Van de paracord armbanden gaat zelfs 100% naar stichting PKS Kids Nederland. Deze stichting biedt ondersteuning, informatie, herkenning en ontmoeting aan de, voor zover bekend, 12 kinderen in Nederland met dit zeldzame syndroom, en hun families. Lees meer op de website.  

Op verzoek

Niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt? Toch een ander kleurtje nodig of een andere maat? Geef het gerust aan via een mailtje en dan overleggen we samen. En dan doe ik mijn uiterste best om een haaraccessoire naar wens te maken. Er is heel veel mogelijk, daar komen we wel uit. Gewoon doen hoor, want dat vind ik alleen maar een leuke uitdaging!

Veel shopplezier!

Groetjes, Sandra

© 2014 - 2021 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel