Algemene Voorwaarden

Voorwaarden

Definities

1.Yara`s winkeltje is gevestigd te Sleen, Schapenveld 21.
2.Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Yara`s winkeltje wordt gesloten.
3.Op alle bestellingen en/of overeenkomsten van Yara`s winkeltje zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Door de totstandkoming van een overeenkomst tussen Yara`s winkeltje en u accepteert u deze voorwaarden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst.

Bestelvoorwaarden

4.Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, welke niet worden weergegeven. In uw winkelwagen worden de verzendkosten berekend en weergeven.

5.Wij versturen bestellingen met PostNL.

6.Bestellingen onder vooruitbetaling dienen binnen 14 dagen na bestelling voldaan te zijn. Indien dit niet het geval is komt de bestelling automatisch te vervallen.

Betalingsvormen

7.iDeal, Paypal, betalen bij afhalen of via vooruit betalen op Rabobankrekening NL35RABO0359232426 t.n.v. H. Snippe te Sleen o.v.v. het ordernummer van uw bestelling.

Retourzendingen, klachten en/of vragen

8. In overleg kunnen artikelen geruild en geretourneerd worden, houdt er echter rekening mee dat we maar een klein winkeltje zijn zonder grote voorraad en het voor een goed doel is.

9.Stuur artikelen nooit retour zonder contact te hebben gehad met ons via e-mail of telefoon.

10.Bij retourneren bestelling zijn de verzendkosten voor koper.

11.Bij geld retour voor een foutief of defect artikel worden de verzendkosten niet vergoed.

12. Privacy. De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2022 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel