Dubbele kaart. Keuze uit diverse motieven.

Artikelnummer: ZI21136-21149
Vorige Artikel 3 van 36 Volgende
€ 1,60

Dubbele kaart met envelop 

Maak uw keuze uit:

21136 Pray for the peace of Jerusalem
Dubbele kaart met envelop met in Hebreeuws en Engels de tekst uit Psalm 122: Bid voor de vrede van Jeruzalem. de artistieke impressie van Jeruzalem is van Chanan Mazal. In de poort gaat Psalm 122 verder in het Hebreeuws met de tekst: mogen wie u liefhebben rust genieten. Vrede zij binnen uw muur, rust in uw burchten. De kaart opent op de Hebreeuwse manier, aan de rechterzijde. De binnenkant van de kaart is blanco.

21138 Menora met herten
Prachtige kaart met goudopdruk met envelop van de in Jeruzalem woonachtige artieste Gitta Bechshoft. Zij heeft deze kaart ontworpen op basis van middeleeuwse illustraties van Joodse manuscripten. De binnenkant van de kaart is tekstloos.

21139 Shalom from Jerusalem 
Artistieke tekening door Caim Ron van de stad Jeruzalem met daarboven de Hebreeuwse tekst: Bescherm haar met Uw liefde en spreid over haar uit detent van Uw vrede (uit het gebed voor de staat Israël). Bovenaan de kaart staat in goudopdruk de Hebreeuwse en Engelse tekst: Vrede uit Jeruzalem, De dubbele kaart is aan de binnenzijde blanco en wordt geleverd met envelop.

21140 Duif met chai
Mooie kaart met een artistieke impressie van een duif, gemaakt door de artiest Hazin, die geïnspireerd wordt door kunt in oude manuscripten.In de duif staat de tekst in Hebreeuws: sja'aloe sjelom Jeroesjalajim - bid voor de vrede van Jeruzalem. Desze tekst uit Psalm 122 staat ook bovenaan de kaart. De kaart wordt geleverd met envelop, de binnenzijde is onbedrukt.

21141 De Heere zegene u uit Zion
Prachtige kaart met goudopdruk van Sabine Saad. Een artistieke impressie van de stad Jeruzalem met daarboven de Hebreeuwse en Engelse tekst uit Psalm 128: De 
HEERE zal u zegenen vanuit Sion; u zult het goede van Jeruzalem zien. De kaart is aan de binnenkant zonder tekst. Wordt geleverd met envelop.

21142 Jeruzalem met 2 duiven
Prachtige kaart met goudopdruk van Sabine Saad. Een artistieke impressie van Jeruzalem met op de voorgrond twee duifjes. De Hebreeuwse en Engelse tekst op de kaart is uit Psalm 122: Bid voor de vrede van Jeruzalem. De kaart is aan de binnenkant zonder tekst en wordt geleverd met envelop.

21145 Davidster
Mooie kaart met goudopdruk van een davidster die uit ineensluitende verbindingen bestaat. De illustratie is uit een oud manuscript uit de Bodleian Library in Oxford. De binnenzijde van de kaart is blanco. De kaart wordt met envelop geleverd.

21146 Jeruzalem met boekrol
Prachtige kaart met de stad Jeruzalem en een wetsrol met daarboven in een boog de Hebreeuwse tekst uit Psalm 137: Im esjkachech Jeroesjalajim, tisjkach jemini - als ik u vergete, o Jeruzalem, vergete mij mijn rechterhand. Het schilderij waar deze kaart van gedrukt is gemaakt door de artiest Hazin, die geïnspireerd wordt door kunt in oude manuscripten.De kaart wordt geleverd met envelop en is onbedrukt aan de binnenkant.

21147 Davidster met shalom
Mooie kaart van Shalom (= vrede) in een davidster, gemaakt door de artiest Hazin, die geïnspireerd wordt door kunt in oude manuscripten. Geschikt voor vele gelegenheden! De kaart wordt geleverd met envelop, de binnenzijde is blanco.

21148 Jeruzalem met 2 leeuwen
Dubbele kaart met envelop van de in Jeruzalem woonachtige artieste Gitta Bechshoft. De voorstelling is van Jeruzalem met twee leeuwen die links en rechts van het woord 'chai' staan. (chai betekent leven) De tekst in de boog boven de stad luidt: Lasjana haba'a biJeroesjalajim: volgend jaar in Jeruzalem. De binnenkant van de kaart is tekstloos.

21149 Menora met olijfbomen
Schitterende kaart met goudopdruk van het vijfde visioen dat de profeet Zacharia zag. (Zach 4).De illustratie is uit de Cervera Bijbel (Spanje 1300) die in de nationale Bibliotheek in Lissabon ligt. De binnenzijde van de kaart is blanco. De menora tussen de olijftakken is ook het embleem van de staat Israel. De kaart wordt met envelop geleverd.

Afhalen in Emmen of Sleen of, in overleg, door ons bij u thuis bezorgd (in de regio)

© 2014 - 2021 Yara's winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel